Teràpies manuals

 • Quiromassatge

  El quiromassatge, és un tipus de massatge, i com a tal és l’acte d’amassar, fregar i colpejar les parts més superficials del cos amb les mans. El massatge és algo més que un simple gest o conjunt de maniobres terapèutiques manuals. És una forma excepcional de comunicar-se sense paraules, i de transmetre a través de les mans, sensacions agradables, placenteres, energia curativa i relaxació psicofísica.

 • Shiatsu

  Shiatsu és una teràpia manual japonesa que consisteix en aplicar pressió amb els dits polzes i la palma de la mà a punts específics de la superficie del cos. Centra la seva activitat en la salut preventiva: augmenta la vitalitat, alivia la fatiga i estimula la capacitat natural de la autocuració. El podem fer servir com a tractament descontracturant, relaxant, antiestrés i per tractar tots els desequilibris de la columna vertebral.

 • Drenatge limfàtic

  Terapia destinada a millorar les funcions del sistema limfàtic per mitjà de maniobres precises, proporcionades i rítmiques que actúen activant i millorant la circulació limfàtica i afavorint la eliminació de substàncies de desfet. Indicat en distensions, ruptura de fibres, tractament post fractures, edema venós, varius venoses, edema premenstrual, estrés, insomni, estrenyiment, dolors menstruals, etc.

 • Massatge neurosedant

  És una tècnica de massatge suau i agradable que té com a objectiu la relaxació total del cos i del sistema nerviós i reequilibrar el nostre camp energètic. Combina diferents tècniques terapèutiques com l’aromateràpia, la musicoterapia, relaxació guiada, equilibrat de xakres mitjançant la tècnica kinesiológica i gemoteràpia.

© 2015 - Paula Coderch - Estètica de tractament i teràpies manuals. Tots els drets reservats.


Avís legal | Política de privacitat

Design by: Siso Studio