Unes instal·lacions de somni

Disposem d’unes instal·lacions exclusives i un equipament tècnic d’última generació amb maquinària especialitzada. Tot està pensat fins a l’últim detall per què el nostre client pugui gaudir d’una experiència única a la comarca.


UN CONCEPTE DIFERENT I AVANTGUARDISTA

No som un centre fisioestètic més, amb nosaltres rebràs l’atenció i dedicació que et mereixes, on la millor tecnologia i els millors productes del mercat es combinen per oferir un servei en teràpies manuals i estètica de tractament avantguardista i exclusiu, amb solucions reals, d'alta qualitat i amb resultats provats.

Estem en condicions d'oferir als nostres clients professionalitat, dedicació, confiança, tracte proper i exclusivitat.

Garantim resultats visibles i ràpids, des de la primera sessió.
Tots els nostres tractaments han estat provats i certificats clínicament.

Serveis

 • Tractaments facials

  Estem especialitzats a tractar la pell del rostre, des de els primers signes d’envelliment fins als tractaments anti-edat més avançats del mercat.
  En funció d’un diagnòstic personalitzat, aplicarem un tractament exclusiu i fet a la seva mida. Oferim solucions per qualsevol tipus de pell, sexe o edat, com per exemple: El tractament equilibrant, l’hidratant, el de vitamina C, el botofill, el multivinamínic, el dermashine, etc.

  + info

 • Tractaments corporals

  Disposem d’un aparell d’última generació i exclusiu a la província: l’AEMOTIO SPA és la cabina multi funció amb un disseny únic i que incorpora les tècniques més modernes de tractament corporal. L’aigua i la llum s’uneixen per envoltar els sentits proporcionant moments d’intens plaer i relaxació inoblidables i resultats estètics exclusius: Cromoterapia, banys de vapor, infrarojos, dutxes vichy i matalàs d’aigua són només una mostra del seu potencial.

  + info

 • Teràpies manuals (fisioteràpia)

  La nostra formació universitària en fisioteràpia i estudis varis especialitzats, ens ha permès adquirir un ampli ventall de coneixements de les teràpies manuals més efectives avui en dia, Oferim tractaments com per exemple el quiromassatge, Shiatsu, drenatge limfàtic manual o el massatge neurosedant.

  + info

 • Tractaments de les pestanyes

  Un dels propòsits de bellesa de tota dona és aconseguir una mirada bonica, lluminosa i seductora. Tenir una curvatura i un color perfectes en les nostres pestanyes ressaltarà la seva bellesa natural.
  En el nostre centre realitzem permanent i tint de pestanyes amb una tècnica innovadora i productes de primera qualitat.

  + info

© 2015 - Paula Coderch - Estètica de tractament i teràpies manuals. Tots els drets reservats.


Avís legal | Política de privacitat

Design by: Siso Studio