Tractaments corporals

 • Anticel·lulític

  És la millor resposta per solucionar els problemes de les pells mixtes i grasses. Aporta el millor dels principis actius naturals i de nova tecnologia per retornar l’aspecte mate i de puresa a la seva pell. Productes suaus i no agressius que tracten els problemes des de l’arrel per tornar la salut a la seva pell.

 • Reductor

  L’aigua és un bioelement fonamental per la pell i per mantenir l’equilibri hídric i la seva funció de barrera protectora. Factors com el sol, vent, aire, fatiga o medicaments poden afectar a la pell deixant-la tirant, rugosa i en determinades ocasions descamada. Amb aquest tractament s’aporta una resposta intel·ligent per tenir una pell perfectament hidratada, amb una textura uniforme i sense rastre de cansament.

 • Thalassoteràpia

  Tractament il·luminador, per reduir les arrugues i retornar resplendor al rostre, avui dia existeixen principis actius d’acció ràpida i “no traumatitzants”: el col·lagen i la vitamina C. Aquesta combinació inèdita d’actius antiedat i il·luminadors mostra resultats espectaculars en les arrugues i la lluminositat del rostre.

 • Reafirmant corporal

  Una màxima concentració de principis actius biotecnològics calmants i antiedat per tal de maximitzar els resultats. Calmen l’envermelliment difus, les irritacions de la pell i la cuperosis a la vegada que combaten els signes de l’envelliment cutani.

Tractaments spa

 • Chocolat massage

  Una autèntica inmersió polisensorial de benestar físic i mental per el tractament de l’estrès, del mal humor i, al mateix temps, de la pell seca, flàccida i desnutrida. Funcions: endorfínic, sensorial, estimulant de la serotonina, hidratant, nutritiu i aprimant.

 • Lulur treatment

  Tractament de benestar que actua en profunditat a tots els nivells, tant físic com mental. La circulació es reactiva, la pell es nutreix en profunditat, l’aspecte és fresc i jove. Pell llisa com la seda, més pura.

 • Soap dreams

  Un meravellós ritual purificant i antiedat realitzat amb materies primeres extraordinariament pures i preciades: el sabó d’Aleppo i l’oli d’Argán que en sinergia “rejuveneixen” visiblement la pell, tornant-la increiblement suau, llisa i sedosa. Funcions: exfoliant i depurativa, antioxidant i tonificant, “anti-gravetat”.

 • Dutxa vichy

  Tractament hidroterapeutic que consisteix en l’aplicació de múltiples dutxes que actúen simultaniament desde el cap fins els peus. És beneficiosa com a massatge termal redueix l’estrés, hidrata i tonifica la pell, produeix una relaxació dels músculs i alivia les contractures, favoreix la circulació sanguínia, el retorn venós i el drenatge limfàtic, ajuda a combatre el reumatisme, té efecte relaxant i sedant.

© 2015 - Paula Coderch - Estètica de tractament i teràpies manuals. Tots els drets reservats.


Avís legal | Política de privacitat

Design by: Siso Studio