Tractaments facials

 • Equilibrant

  És la millor resposta per solucionar els problemes de les pells mixtes i grasses. Aporta el millor dels principis actius naturals i de nova tecnologia per retornar l’aspecte mate i de puresa a la seva pell. Productes suaus i no agressius que tracten els problemes des de l’arrel per tornar la salut a la seva pell.

 • Hidratant

  L’aigua és un bioelement fonamental per la pell i per mantenir l’equilibri hídric i la seva funció de barrera protectora. Factors com el sol, vent, aire, fatiga o medicaments poden afectar a la pell deixant-la tirant, rugosa i en determinades ocasions descamada. Amb aquest tractament s’aporta una resposta intel·ligent per tenir una pell perfectament hidratada, amb una textura uniforme i sense rastre de cansament.

 • Vitamina C

  Tractament il·luminador, per reduir les arrugues i retornar resplendor al rostre, avui dia existeixen principis actius d’acció ràpida i “no traumatitzants”: el col·lagen i la vitamina C. Aquesta combinació inèdita d’actius antiedat i il·luminadors mostra resultats espectaculars en les arrugues i la lluminositat del rostre.

 • Pells sensibles

  Una màxima concentració de principis actius biotecnològics calmants i antiedat per tal de maximitzar els resultats. Calmen l’envermelliment difus, les irritacions de la pell i la cuperosis a la vegada que combaten els signes de l’envelliment cutani.

 • Dermashine

  Peeling dermoestètic de renovació cel·lular indicat per el tractament de pell gruixuda, queratinitzada, opaca i apagada que presenta envelliment cutani, hiperpigmentacions i discromíes, imperfeccions del acné i cicatrius post-acneiques. Resultats: efecte pell de porcelana (textura de pell uniformada i llisa), efecte de lluminositat intensa, efecte lifting i tensor.

© 2015 - Paula Coderch - Estètica de tractament i teràpies manuals. Tots els drets reservats.


Avís legal | Política de privacitat

Design by: Siso Studio